dilluns, 6 d’octubre del 2008

Futbol català

No me'n puc estar de felicitar les jugadores catalanes pel triomf de la nostra selecció en el I Campionat del Món femení de futbol sala. I no només pel gran mèrit esportiu que suposa, sinó perquè ajuda a treure les seleccions catalanes de la foscor i marginalitat a què es veuen condemnades per la maquinària nacionalista espanyola. Perquè això de la normalització, això de sortir als mitjans de comunicació, té una gran importància simbòlica. Tanta, que fins i tot ja s'esquerden els fonaments unionistes. Vegeu, sinó, la manera com van donar a TVE el resum de la Lliga de futbol d'aquest cap de setmana: "no ha estat una bona jornada pels equips espanyols". I tant que no, si el Barça havia golejat al Atlético de Madrid, el València havia guanyat al Valladolid, el Vila-real al Betis i l'Espanyol havia empatat al Santiago Bernabéu!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo mejor es el ataque de tartamudeo que le coge a continuación. Como si a la Ana Blanco se le hubiera escapado una ceja en plan "luego vamos a flipar, guapo".

Evidentemente, no se habla de la selección femenina catalana ni del ¿desliz? del informativo de tve1.

Anònim ha dit...

... en otros medios que no es el periodico.

Joan Vecord ha dit...

Ahí me has jodido. ¿Me estás diciendo que El País, la Razón o Libertad Digital no dicen absolutamente nada del triunfo de la selección catalana? Cagontó.

Bueno, vale, me he precipitado en mi euforia. ¡Pero el lapsus del de TV1 bien se lo merecía! Es un comienzo... a ver cuándo se apunta al rey y nos libra de su subditaje, o el ministro de economía, o...