dijous, 11 de juny del 2009

Putinada electoral

A mesura que passa el temps, es confonen els perfils d'una tupinada amb la simple i senzilla negligència i cutreria. Al meu entendre, s'hi han donat (s'hi estan donant) totes dues alhora. Probablement es va passar de frenada Iniciativa Internacionalista en el seu comunicat quan va parlar d'una tupinada "de dimensions històriques", però ha estat gràcies a les seves denúncies i controls que s'ha posat de manifest la manca de rigorositat (i, per tant, de fiabilitat) del sistema electoral espanyol. Concedim-li, doncs, un tercer gol en el seu particular matx contra l'Estat: Iniciativa 3 - RuGALcaba 0.
Ara bé, les irregularitats continuen. Com a mostra, el recompte esperpèntic que es va dur a terme ahir a la Junta Electoral de Barcelona, explicat per una de les seves víctimes, el cantautor Cesk Freixas, al seu blog Qui sap si la tendresa.
PS: ahir no vaig poder connectar-me gaire a internet, i la meva intenció d'anar actualitzant les dades de la tupinada van quedar en no-res. Vaja, que vaig estar al mateix nivell d'eficiència que el Ministerio de Interior! ;-)