dimecres, 11 de juny del 2008

Videojocs: Barcelona i Catalunya

(1) La propera tardor sortirà a la venda el joc WHEELMAN, ambientat a Barcelona i de l'estil de Grand Theft Auto (és a dir, destrucció, sang i violència). En aquest vídeo del Youtube en podeu veure algunes imatges, on també es contradiu la notícia apareguda als diaris de què no hi apareixen els Mossos d'Esquadra i només la Policia Nacional, ja que al minut 2:02 del vídeo es veu clarament una furgona dels Mossos. Una bona ocasió per a calar foc (virtualment) a aquesta ciutat de disseny (de merda) i civisme (de merda), ja que som molts a qui de ganes no ens en falten [per cert: per a contrarrestar la campanya vomitiva del ViscA Barcelona, s'ha posat en marxa el blog Sobreviure a Barcelona]. De moment, algunes veus oficials ja se n'han queixat perquè "dóna una mala imatge de la ciutat". (2) D'altra banda, els de SeleccioCatalana.cat estan celebrant una Eurocopa 2008 en paral·lel a la real, en què l'equip rus ha estat substituït per la selecció de Catalunya. Els partits es juguen amb el Pro Evolution Soccer, i els aniran penjant al Youtube. De moment, al primer partit van empatar a un amb Espanya (el podeu veure pitjant aquí) PS: començo vacances aquest divendres, però com podeu comprovar el meu caparró ja fa dies que no treballa...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Recuerdo aquel anuncio que salían jóvenes de diversas ciudades del mundo diciendo en qué ciudad le gustaría vivir. Se iban encadenando uno tras otro hasta llegar a Barcelona donde uno con pintas de guay decía que su ciudad era Barcelona.

A parte de muchas cosas me despertaba la curiosidad de para qué coño sirve la publicidad sobre uno mismo. Como si la ciudad tuviera conciencia y pasara por una crisis de autoestima.

Espero que el juego ese sea abierto y permita una libertad total. Tengo algunas fantasias por cumplir.

aurora ha dit...

Joer, quines vacances t'estàs pegant! Espere que estigues de luxe i que quan tornes ho faces amb les piles carregades!

Salut!