dijous, 21 de juny de 2007

Rally, esport nacional català

Tal i com ens informa el diari Avui, els catalans tenim l'opció de no haver de renunciar a la nostra nacionalitat quan competim a les curses de Rally. Bé, pròpiament només quan juguem amb el Collin MacRae DIRT, però ja és més del que ens ofereix la merda d'Estatutet que vam parir, oi? Tant de bo s'hi pugui competir per internet, perquè té el seu morbo la possibilitat de col·locar un pilot català dalt de la taula de competicions mundials! A poquet a poquet anem fent camí: fa uns dies era el partit de futbol sala contra la selecció espanyola (la d'aquells pobrets als qui haurem de sortir a defensar els catalans perquè els seus encara els multaran per haver demanat el seu himne) ; després lo de la Fira de Frankfurt fent d'aparador per a la nostra cultura (mal que li pesi a La Vanguardia, que de tan delirar ha fet que Vilaweb li dediqui l'editorial) ; i encara un article a la CNN segons el qual Barcelona és la capital d'un país sense estat. Sort en tenen que ETA va trencar la treva, que alguns estan disposats a mantenir l'orgull patri cremant senyeres i que la nostra (?) policia s'entreté apallissant detinguts i multant conductors que s'expressen en català.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais

Joan Vecord ha dit...

Vaja, la primera incursió publicitària que rep el meu bloc! Doncs mira, no te l'esborro a causa de tan bonica efemèride, també perquè lloes la meva pàgina (i amb això del Sant Joan un va amb l'autoestima per terra) i perquè la tenyeixes d'exotisme i d'internacionalitat. Però no, ho sento, no et compraré cap samarreta. Ja em fabrico les meves pròpies creacions quan em faig uns ous ferrats i no tapo la paella. Un sincretisme entre l'obra de Pollock i la de Ferran Adrià, ja m'entendràs. Adeus!