dijous, 6 d’agost del 2009

Ja torno a tenir ordinador

Després d'uns dies d'exili forçat (però plaent) a la lectura sobre paper, ja torno a disposar d'ordinador: un petit portàtil de segona mà (la primera va ser la de ma germana), la pantalla del qual es diverteix no volent quedar-se fixa, de tal manera que penja i balla com el cap del Wesley després d'haver estat torturat a la pel·lícula La Princesa Promesa [si no en recordeu l'escena, sempre podeu mirar aquest vídeo al Youtube, cap al minut 1:55]. Ja li he extirpat el Windows i instal·lat l'Ubuntu. Tot i això, no crec que el meu ritme d'escriptura al blog sigui gaire alt. D'una banda, li he trobat el gustet a això de llegir llibres a la terrassa (mentre que dins del pis, amb l'ordinador, hi fa més calor) i, de l'altra, espero que les poques estones davant del teclat les inverteixi transcrivint fragments dels llibres que he llegit aquests dies.

4 comentaris:

aurora ha dit...

Encantada, doncs!

Marc Peris ha dit...

El tema, apart de llegir, és escriure. Ja siga en una llibreta, en la tovallola d'un bar, o on siga. Però si ho fas ací, hi ha l'avantatge que ho comparteixes amb els demés.
Records, Vecord...

Vicent Terol ha dit...

M'alegre que estigues de nou per ací, Joan.

L'ordinador ens atrapa, ens fa invertir-hi temps. La cosa té els seus avantatges i inconvenients. En qualsevol cas, estic segur que escriuràs coses; i que jo tindré el plaer de llegir-les.

Salutacions!

elisabet ha dit...

ja me'l pots tractar bé, ja, eh?! mira que té uns quants anys i va com la seda. la maleteta de la generalitat valenciana va amb el pac, espero que la sàpigues valorar...
apa, que sou a punt d'arribar a fer-vos unes pizzes...