dissabte, 28 de març del 2009

I encara uns dies més...

... perquè els burros de Vodafone es van equivocar de carrer a l'hora de donar-me l'alta de la línia, i ara m'he d'esperar uns dies més perquè el meu carrer veritable i el que s'havien pensat ells no tenen la mateixa centraleta, i han de començar el procés de bell nou. Afortunadament, el tècnic que es va passar per casa meva (Andoni?) va ser molt simpàtic, i encara que amb simpatia no s'arregla res com a mínim et deixa un bri d'esperança en la condició humana i et refrena les ganes de recórrer a les armes. Així doncs, he complert els 30 sense tenir internet a casa ni, per tant, recuperar encara els meus vells hàbits de lectura-escriptura informàtica. De moment, les cosetes del pis m'han mantingut ocupat (l'altre dia, per exemple, escapada al Bauhaus per a fer-me amb una petita barbacoa i un armari per a la terrassa), i la resta d'estones lliures les ocupo sortint a córrer, tocant la guitarra i llegint sobre paper (he acabat The Man Who Was Thursday del Chesterton i m'he posat amb l'exitosa trilogia Millennium del Larsson, que la Laura m'ha regalat en la seva versió anglesa). I, per si quedés la més mínima possibilitat d'avorrir-me, els veins m'han obsequiat avui a mig matí amb un incendi a l'escala, amb els consegüents crits, nervis, sirenes i tafaners que s'ho miraven des de l'altra acera. Serà que el dia és plujós, rúfol i m'enyoro del sol de Lanzarote, però tinc la sensació que avui les coses no van amb mi. Espero que sigui això i no que aquest distanciament tantsemenfotista tingui res a veure amb la trentena acabada d'assolir.

4 comentaris:

aurora ha dit...

Ei... felicitats!

Joan Vecord ha dit...

Gràcies, Aurora! No entro gaire per internet, aquests dies, però sàpigues que si hi entro, el teu blog és de les primeres coses que consulto (tot i que encara tinc pendent l'estudi sobre Iniciativa que vas publicar-hi!). Cuida't!

Vicent Terol ha dit...

Hola!

La teua germana em va recomanar el teu bloc. Em deia que si m'agradava Santiago Alba (vaig penjar una entrevista amb ell), m'agradaria el teu espai.

No l'he mirat quasi encara. Però m'ha sorprés una coincidència llegint la teua última entrada: hui he posat al meu bloc el llibre "L'home que fou dijous" com a recomanació d'abril (me l'he acabat fa poc).

Joan Vecord ha dit...

Hola Vicent!

Jo també acabo de fer una ullada al teu blog, i l'he trobat interessant. El seguiré. ;-)

Tinc un altre blog més específic centrat en traduir els articles del Santiago Alba Rico:

www.albaricoencatala.blogspot.com

Respecte del Chesterton, i atès que acabem de parlar de l'Alba Rico, potser no és tanta casualitat que tots dos l'haguem llegit: l'autor anglès, malgrat que conservador en molts aspectes, és molt admirat per "intel·lectuals" de l'esquerra radical (p.ex. Debord, l'Amador Fernández-Savater o el mateix Alba Rico), i és més que probable que llegint-los ens hagin transmès l'interés per Chesterton. D'altra banda, hi ha un segon motiu per haver-lo llegit, que explicaré (espero que ben aviat) en una propera entrada del blog. Aviam si amb aquesta intriga puc compensar la falta de dedicació al Diari d'Avort! ;-)