dilluns, 29 de desembre del 2008

Periodisme exemplar

Per si algú encara ho dubtava, Libertaz Digital segueix sent la màxima expressió del que ha de ser la premsa seriosa. Així, ha aprofitat de la manera més vil i rastrera la massacre pels atacs d'Israel sobre la Franja de Gaza, i n'ha fet política de desgast contra el PSOE. El titular, si no fos per la gravetat del context, faria riure i tot, i no se li hauria acudit ni al més àcid dels humoristes que volgués fer una caricatura d'aquests franquistes pijoprogres vernissats de liberals: "LA DICTADURA CUBANA, HEZBOLÁ, LOS PAÍSES ISLAMISTAS Y EL PSOE CLAMAN CONTRA ISRAEL". Suposo que per qüestions d'espai no hi han pogut posar que també ho ha fet Hugo Chávez [en un breu comunicat que, dit sigui de passada, ja voldria jo signat per qualsevol dels presidents europeus... ¡quina enveja!].

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment s'agraeix la seleccio de joies que penges al blog, especialment estant de viatge i havent de racionar la lectura de premsa.

Bon 2009!

Joan Vecord ha dit...

Gràcies, Ana, però la major part de les vegades el mèrit és tot de les joies citades! ;-) Ara bé, res d'això pot comparar-se amb el teu periple per l'Amèrica del Sud... si les teves cròniques arriben algun dia a les mans d'algun guionista de Hollywood, que tremoli l'Indiana Jones!