dilluns, 30 de juny del 2008

Petits canvis

Aprofitant que s'acaba el primer semestre de l'any (és a dir, que en portem la meitat, però tampoc es qüestió de condemnar la pobreta paraula 'semestre' només a contextos de pagaments de lloguer i apujades d'hipoteca, oi?), que ja he fet les meves vacances a Formentera, que (en conseqüència de l'anterior) començo els horaris i tasques d'istiu a la feina i que el santoral diu no-se-què dels Protomàrtirs de Roma als temps de Neró, per tot això i per alguna cosa més (per exemple que el Pisuerga segueix passant per Valladolid i la Muga per Pont de Molins) he decidit introduir alguns petits canvis al bloc i a la meva vida.

Al bloc: he canviat el sistema d'enllaç als blocs amics, segons un servei que Blogger ofereix de fa poquet (aviam què tal, de moment m'espanta una mica i veig que no acaba de funcionar bé, perquè el bloc de ma germana diu que fa 5 setmanes que no s'actualitza i avui, sense anar més lluny, ja hi ha escrit). De la mateixa manera, un sistema automàtic de sindicació RSS, que no servirà de res perquè els qui entreu al meu bloc ja ho feu de manera habitual (oi??), però és que tenia ganes de poder dir una cosa tan de puta mare com "sistema automàtic de sindicació RSS" (com més ho dic menys m'agrada, però). Finalment, he afegit una foto al meu perfil (aquesta mateixa que acompanya l'entrada d'avui, en ple deliri de sol a Formentera), perquè es produïa la injustícia de què jo sabia la cara de la majoria de vosaltres però alguns de vosaltres no la meva.

A la meva vida: aprofitant una oferta que m'eximeix de pagar l'entrada i el mes d'agost, m'he tornat a fer soci del gimnàs pijíssim que tinc al costat de la feina (de nom tan misteriós com Holmes Place), més car que un ou ferrat al restaurant del Santi Santamaria però que em permet de nedar-hi de 7 a 8 del matí i entrar a treballar com un senyor. Al canvi, em surt igual de car que anar a un gimnàs municipal i haver-m'hi de desplaçar amb transport públic, perquè en aquesta meva puta merda de ciutat vinga a sortir hotels de luxe com bolets però seguim sense piscines i d'altres serveis bàsics suficients. Amb el preu va inclòs un valuosíssim curs d'antropologia social, perquè de la meva darrera experiència (ja hi vaig ser soci fa uns 4 anys) recordo fascinants (però lamentables) exemples de comportament de l'Homo Calerensis (o Pessetensis, o Eurensis) en el seu medi natural. Bé, en pots sortir un bon antropòleg o directament un terrorista amb ganes de saber com col·locar un explosiu en un Mercedes o BMW descapotable d'última generació.

2 comentaris:

elisabet ha dit...

ei, torna a posar l'enllaç al meu bloc, per veure si s'actualitza!!!

Joan Vecord ha dit...

Nanai. Segueix igual, enllaçant-te amb una entrada de fa 5 setmanes. No sé què pot passar malament (¿que la pàgina sigui també .CAT?)...