tag:blogger.com,1999:blog-5488403277731443749.post2679885906366564469..comments2023-05-02T15:25:45.478+02:00Comments on Diari d'avort: ReceptesUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5488403277731443749.post-30855927336483822562008-05-27T21:09:00.000+02:002008-05-27T21:09:00.000+02:00Guillem: no he escrit la recepta de la truita de m...Guillem: no he escrit la recepta de la truita de maduixes perquè... no tenia recepta! I, vistos els resultats i l'ofensiva contra la cuina experimental que pot posar en risc la salut dels comensals (Santi Santamaria dixit), seguirà sense recepta. Aviam si un dia recordem velles alenades d'all i estrenem l'estiu amb un gaspatxo d'aquells que ens fèiem! Per cert, foteu-li canya al blog que el teniu adormit!<BR/><BR/>1400indigestiones: creo que recuerdo la receta (para 2 personas): dejar hervir 4 kilos de arroz, sin sal ni hostias, durante 1 hora hasta que adquiera la consistencia del cemento Porland, mezclar con medio litro de leche caducada y a sólo dos días de convertirse en mató y espolvorear con un kilo de canela rancia (para que tenga algo de sabor y también para refrenar el impulso de empezar a rellenar agujeros de la paredes, porque el color marroncillo de la canela puede ir muy bien para disimular el amarillo agrio de la leche pero te deja unos lamparones por la casa que no veas). Encomendarse a dios (o al diablo) y tomar directamente con el cucharón sopero.Joan Vecordhttps://www.blogger.com/profile/17307574495107070800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488403277731443749.post-51157410821713161012008-05-26T01:37:00.000+02:002008-05-26T01:37:00.000+02:00Prometo escribirte la receta de mi "mucho arroz a ...Prometo escribirte la receta de mi "mucho arroz a la canela", de aquel famoso fin de año de 2001 -creo-, en breve.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5488403277731443749.post-29635599597990364242008-05-26T01:20:00.000+02:002008-05-26T01:20:00.000+02:00Merci Ivan:Tot un detall, i més tenint en compte q...Merci Ivan:<BR/><BR/>Tot un detall, i més tenint en compte que ja comença a venir de gust el gaspatxo. L'estil Ivan sempre m'ha agradat molt, tot i que t'has oblidat de penjar la famosa recepta de truita de maduixes, jeje.<BR/><BR/>Salut.Guillemhttps://www.blogger.com/profile/08931980359396478426noreply@blogger.com